I-guides med Cecilie Ruby Tolstrup – LæseLab, Gyldendal 2020

 

 

Hvem var Cicero?

Marcus Tullius Cicero (106 f. Kr. – 43 f. Kr.) var filosof, politiker og retoriker og blandt andet optaget af balancen mellem idealer og virkelighed samt mental sundhed og fysisk sundhed.

 

Om Huset Cicero

Vi er et lille og kvalitetsbevidst konsulenthus, specialiseret i udvikling, ledelse, læring, kommunikation og organisationer. Entreprenørielle kompetencer, engagement og faglig glæde flyder igennem alt, hvad vi foretager os. Det er noget med at skabe inden for en fastlagt ramme, som vi samtidig kan udforske.

Udgangspunktet for Huset Ciceros arbejde er grundlægger Bo Tolstrups baggrund og speciale inden for sport, samarbejde, kommunikation og ledelse samt grundlægger Cecilie Ruby Tolstrups baggrund og speciale inden for storytelling, læreprocesser, dialog og udviklingsledelse.

I 2020 fusionerede vi de to selvstændige virksomheder (Find Fremtiden og CecilieLaskie.dk, grundlagt i hhv. 2012 og 2014) til konsulenthuset Huset Cicero. Samtidig fusionerede vi metodiske tilgange til det at arbejde med mennesker og organisationer i fælles foredrag, kurser, workshops mm.

Vi udvikler kontinuerligt vores samarbejder, vores metoder – og ikke mindst vores Kursuscenter Brigsted ved Horsens fjord.

Motto? Fordybelse, forankring & forandring.

Metoder? Storytelling, shared reading, transformativ dialog, mentaltræning, mentalisering og building teams.

Kundekreds? Private virksomheder – fx forlag, banker, netværk, fonde og produktionsvirksomheder – offentlige organisationer – fx biblioteker, skoler, universiteter, administrationsafdelinger og socialpsykiatrien.

Læs mere om Bo Tolstrup på LinkedIn her og Cecilie Ruby Tolstrup på LinkedIn her. I er også velkomne til at ringe og spørge.

 

 

 

Vores værdier er inspireret af Cicero

“Seks fejl, som vi mennesker har gentaget i århundreder:

  • At tro man fremmer sig selv ved at jorde andre;
  • At bekymre sig om ting man ikke kan ændre eller gøre noget ved;
  • At insistere på noget er umuligt at gennemføre, fordi man ikke selv kan gøre det;
  • At nægte at tilsidesætte smålige personlige preferencer;
  • At  forsømme at udvikle og dygtiggøre sig mentalt;
  • At insistere på at overbevise andre om, at de skal tro og leve, som man selv gør.” 

Cicero

“Jo større hindringer på vejen, jo større tilfredsstillelse når man når i mål.”

Cicero

“Hvad er da frihed? Muligheden for at leve som man drømmer om.”

Cicero