Mentaltræning & HR-ydelser

 

Mentaltræning

Huset Cicero tilbyder mentaltræning med Bo Tolstrup. Forløbet egner sig til professionelle sportsfolk, ledere, medarbejdere og private i krise eller sorg. Mentaltræning er et fantastisk værktøj, hvis man har lyst til at arbejde med mental sundhed, afklaring og fokus. Bo har haft stort succes med sportsfolk fra ridebanespringning til håndbold og alt derimellem. Derudover har Bo skabt flotte resultater med ledelsessparring og stressforebyggelse.

 

Personprofiler

Huset Cicero tilbyder to profiltyper:

  • JTI-profiler egner sig til medarbejderudvikling og teamudvikling. Her undersøger vi blandt andet den enkelte  medarbejders præferenceområder (de områder, der giver hende eller ham god energi). JTI-profiler er fantastiske værktøjer, hvis man som organisation vil udvikle organisationsmedlemmers samarbejder, kommunikation og arbejdsglæde.
  • Garuda-profiler egner sig til rekruttering af nye medarbejdere. Her afdækker vi blandt andet den enkelte ansøgers kompetenceområder. Garuda-profiler er et fantastisk værktøj til sidst i et ansættelsesforløb, fordi det giver et præcist billede af den enkelte ansøgers kompetencer.

 

 

 
 

 

Rekruttering

Huset Cicero tilbyder at stå for din organisations rekrutteringsproces, hvor vi blandt andet i tæt samarbejde afdækker, hvad der egentlig er vigtigst for jer, når I søger nye medarbejdere. Vi løfter ansvaret og arbejdsbyrden og står for hele processen fra afdækning over stillingsannoncer og Garuda-profiler til samtaler. Vores erfaring er, at ledelsen ofte ønsker at træde ind i processen i de sidste samtaler. Det tilpasser vi efter jeres behov.

 

Outplacement

Huset Cicero tilbyder at stå for outplacement-forløb af medarbejdere efter en fyring. Hvordan kommer man fx op ad det sorte hul, som nogle ender i? Og hvordan kommer man videre til det næste gode job? Bo Tolstrup har rigtig gode erfaringer med at bruge mentaltræning og specialdesignede modeller i processen med at hjælpe medarbejdere videre på deres individuelle karrierevej.

 

”Mental ubalance – som med fysisk ubalance – gør et sundt helbred umuligt.”

“Vi glemmer vores glæder, vi husker vores smerte.”

”Den mand, der ikke en gang imellem gør ingenting, er aldrig fri. Tænker jeg.”

Cicero