Anmeldelser

“Spændende kursusdag i går – og virkelig flotte omgivelser. Jeg kan altid føle mig hjemme med lidt fjord. Og noget at tænke over: Hvordan påvirker og arbejder værdier i en arbejdskultur?

Louise Eltved Krogsgaard, souschef og projektleder, Brønderslev Bibliotek, 2023

“Kære Cecilie. Tak for en inspirationsrig eftermiddag med oplæg og workshop. Og tak for de mange gode input – hvor var der en god debat i rummet!”

Susanne Brink, Skoleafdelingen, Odense Kommune, 2022

“Tak for en fantastisk storytelling-oplevelse på Kursuscenter Brigsted… dejlig energi… latter… og dybe tanker. Glæder mig til et kursusforløb hos jer igen.”

Inger Marie Broch Petersen, Qigong-instruktør, 2022

“På kurserne med Huset Cicero oplever medarbejderne meningsfuld faglig og personlig udvikling, og de får lyst og energi til at udvikle sig hver for sig og sammen. Derudover at arbejde videre med de tiltag, der er sat i værk. Huset Cicero leverer kurser af meget høj kvalitet.”

Michael Poulsen, stifter og øverste leder, Fonden Sparta, 2021

“Dagens tema var: arbejdsglæde, herunder godt kollegaskab, positiv feedback og stressforebyggelse. Både ledere og medarbejdere har efterfølgende givet udtryk for stor tilfredshed med dagen!”

Bente Hjort, direktør Herning Kommune, 2017

“Tusind tak for sidst, Cecilie. Selv om vi har haft mange gode højskoledage om organisatorisk udvikling, så var denne én af de allermest helstøbte og meningsfulde. Tak for dine gode oplæg og dit nærvær i det hele taget.”

Annette Brøchner Lindgaard, bibliotekschef Esbjerg Kommunes Biblioteker, 2020

“Tak for et super kursus i Gentofte, noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet 🙂 Jeg har fået samlet en shared reading-læsegruppe, en skøn blanding af nationaliteter, og glæder mig helt vildt til at komme igang.”

Naja Bjørn Skou, biblioteksformidler Hillerød Bibliotekerne, 2017

”Først og fremmest er Bo en træner med en kæmpe energi både til træning og til kampene. Når jeg tænker over det, tror jeg, dette engagement og humør var en meget afgørende årsag til, at vores hold i Viborg præsterede så godt, og nok var det bedst fightende hold i ligaen.”

Casper U. Mortensen, dansk håndboldlandsholdspiller, 2014

“Tak for dette, Cecilie! Blended learning-forløbet ser så godt ud – og tak for en stor og veltilrettelagt indsats – er jo både imponerende og bliver interessant at følge for sine langtidsvirkninger.”

Linda Lundgaard Andersen, universitetsprofessor Roskilde Universitet, 2018

“Tak, Cecilie. Det var en meget udbytterig workshop, og jeg glæder mig, til vi skal arbejde videre med og afprøve oplæsning i praksis!”

Michelle Riis Michaelsen, leder Publikum og Formidling Biblioteket Frederiksberg, 2019

“Litteratur er så meget mere end sort skrift på et stykke papir – det har du lært os. Tak fordi du har givet os af din store faglighed. Og du har vist, at undervisning absolut ikke behøver være kedeligt.”

3w, Silkeborg Gymnasium, 2018

”Der er i sagens natur stor forskel på at træne og lede et håndboldhold og agere i en politisk ledet organisation, hvor regler, procedurer og kultur fylder rigtig meget i hverdagen. Men Bo balancerer fint imellem indkast fra håndboldens verden og de konkrete udfordringer, der findes i en myndighedsforvaltnings hverdag.”

Bo Skou Nielsen, socialfaglig leder Rebild Kommune, 2016

“Mange tak for sidst, og stor ros for at du har formået at skabe en undervisningsuge på det niveau (tidsplan og kvalitet var i top). Det var en hård, men yderst berigende uge, og jeg glæder mig til forløbet.”

Nina Thorsted Petersen, konsulent Odense Bibliotekerne, 2018

”Tak for den fedeste oplevelsesdag, Bo. Det store fokus på samarbejde, planlægning, god kommunikation og fællesskab igennem de mange spændende øvelser, som vi var igennem hele dagen, gjorde, at vi er blevet rystet sammen på en måde, som har gjort, at vi virkelig har fået øget kendskab til hinanden.”

Nikolai Overgaard Rahlf, HR-chef Ringkøbing Skjern Forsyning, 2015

“Og tak for et super spændende shared reading-kursus, du afholdt for os. Vi er fortsat meget begejstrede for de inputs, du gav os! Stor ros til dig fra os!”

Henriette A. Birk, gymnasielektor og faggruppeleder VID Gymnasier, 2016

“Hei Cecilie, jeg håper du hadde et flott opphold i Bergen. Vil virkelig takk for ditt inspirerende foredrag! Vi var svært fornøyde med det. Så takk!”

Per Vold, teamleder Bergen Bibliotek, 2018

”Tak for samarbejdet om ledelse og teambuilding! Ved at være i refleksionsrummet med dig, Bo, er vi blevet langt stærkere i vores personalemæssige ledelse, vi er blevet bedre til at løse vores kerneopgave, og vi har fået mere ro i sjælen – og i maven.”

Else Thorup, skoleleder Tarm Skole, 2017

”E-læringsforløbet ser godt ud! Og dejligt med den store tilfredshed. Tak for god koordination og ledelse 🙂 ”

Henrik Jochumsen, universitetslektor Københavns Universitet, 2018

“Tusind tak for dit oplæg til Litterær eftermiddag på Gyldendal, Cecilie. Du var forrygende, og du bliver rost herinde (-: ”

Gitte Skov Andersen, redaktør Gyldendal Uddannelse, 2015

”Bo er måske den bedste træner, jeg har haft, til at få mest muligt ud af alle sine spillere. Bo er god til at behandle alle spillere forskelligt, men stadig sikre, at alle behandles fair. Han forstår den enkelte spillers behov og skaber et hold, hvor alle bidrager bedst muligt med de kompetencer, de har.”

Dane Sijan, serbisk håndboldlandsholdsspiller, 2014

“Tak for et godt og udbytterigt kursus. Flere af os har allerede afprøvet shared reading i vores klasser og med stor succes.”

Birgitte Berner, gymnasielektor og faggruppeleder Herlufsholm Kostskole, 2016

“Tusind tak for en superfed kursusdag i går!! Jeg har allerede snakket med et par stykker på kontoret her til morgen, og alle er enige om at det var både virkelig relevant og spændende, og at kombinationen af teori OG hands-on var supergod 🙂 ”

Line Frømann Ehlers, projektleder og børnebiblioteksformidler Skive Bibliotek, 2015

“Mange tak for to spændende og inspirerende kursusdage.”

Estrid Holm, præst og frivillig, 2014

”TAK for en inspirerende og udbytterig dag – med god stemning og involvering fra alle deltagere, faciliteret af energifyldte og fagligt dygtige konsulenter. Vi glæder os allerede til opfølgningsforløbet.”

Diana Vejrup, direktør Colour Compagniet, 2018

“Det var en fornøjelse at overvære dit oplæg. Det var rigtigt spændende at høre om de tiltag, du er med i, og høre om (og se) de teknikker, der kan få de unge til at forstå og interessere sig for litteratur. Og en fantastisk god formidling af stoffet (-: ”

Maria Vind og Anna-Katrine Hansen Nota København, 2014

”Efter vores kursusdag sad jeg med en følelse af ren glæde og positivitet i kroppen. Og når så den følelse stadig sidder i kroppen ugen efter, ja, så ved man, den dag virkeligt flyttede noget! Kurset var 100% tilpasset VORES behov, VORES værdier og VORES målsætninger!”

Carsten Andersen, Markedsdirektør Bravo Tours, 2013

“Fantastisk godt og inspirerende kursus! Jeg har lyst til at sige, at det var hammergodt. Det kunne vi ikke have undværet.”

Anette Gringer, lærer og frivillig, 2014

”I var meget velforberedte og professionelle i jeres tilgang til opgaven. På dagen fik vi opbygget en super god strategiplan, der var meget mere visionær og gennemført, end vi havde turde drømme om. Vigtigst af alt fik I skabt en tro og motivation hos os.”

Lars Sternberg næstformand for de Konservative Ikast-Brande, 2015

”Var igennem en personaledag sammen med kollegaer. En helt igennem fantastisk sjov og givtig dag. Det fedeste er, når en medarbejder kommer dagen efter med ønske om at indføre nogle af de ting, vi har været igennem – så ved man, det har ramt.”

Mette Thomsen, salgschef Radio GO FM Aarhus, 2014

“Tak for et spændende oplæg om biblioteksdidaktik i går – det er jo næsten ikke til at vente til bogen kommer.”

Karin Høi Larsen, informationsspecialist Aalborg Biblioteksuniversitet, 2016

”Vi blev guidet igennem kursusdagen på sikker vis, så dagen blev en sikker succes. Resultaterne er ikke udeblevet, filialen har haft stor succes indenfor de udvalgte områder efter kursusdagen. Disse resultater har kun været mulige via fælles teamwork.”

Allan Eg, filialdirektør Handelsbanken, 2015

”Igennem samtaler med både ledelse og personale før kurset nåede vi frem til de problemstillinger, som var de væsentligste at arbejde med. Det bedste er, at vi kan bruge de værktøjer, vi lærte, og som stadig er motiverende og inspirerende. Stor ros til jer, Bo!”

Hagbart Moberg Andreasen, afdelingsdirektør Spar Nord Ikast, 2013