• Udvikling
  • Læring
  • Formidling
  • Storytelling
  • Shared Reading

Velkommen

CecilieLaskie.dk (grundlagt 2014) er et lille og kvalitetsbevidst konsulenthus, specialiseret i udviklingsledelse, læring og formidling. Motto? Fordybelse & Forandring.

Nogle gange udvikler jeg visioner, andre gange nørder jeg med rugbrødsarbejde. Nogle gange arbejder jeg alene, andre gange med konsulenter. Det afhænger af opgaven.

Vi bliver hyret ind til kursusforløb og til opgaver inden for organisatorisk forandring og udviklingsledelse. Her arbejder vi med faggrupper, teams og organisationer hver for sig og på tværs.

Vi bliver også hyret ind til design af e-forløb og fysiske forløb. Derudover skriver jeg tekster til analoge og digitale udgivelser og manuskripter til I-guides og formidlingsfilm.

Vores metoder spejler min baggrund inden for storytelling og shared reading, læreprocesser samt udviklingsledelse, fx i opgaver om organisationsforandring.

Det samme gælder litteraturformidling, hvor vi arbejder innovativt, både analytisk og oplevelsesorienteret. Læs den autoritative definition af oplevelseslitteratur her. Og om shared reading her.

Kundekreds? Biblioteker, skoler, universiteter, forlag, socialpsykiatrien, private virksomheder og fonde. Projektpartnere 2020? Sydhavnens Bibliotek, Kulturium Ishøj Bibliotek og Gentofte Hovedbibliotek.

Ideer til et samarbejde? Skriv til info@cecilielaskie.dk. Vi lytter og er gode til at tænke med.

Læs mere

 Mellemrum